Novosti

Početak drugog stupnja edukacije u Zagrebu rujan/2022.

Objavio:

Početak drugog stupnja edukacije u Zagrebu rujan/2022.

Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije u Zagrebu organizira drugi stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija (Praktikum II). Ova poslijediplomska edukacija namijenjena je psiholozima i liječnicima koji su završili početni stupanj edukacije. Odvija se kroz 20 jednodnevnih radionica kroz predavanja, vježbe i prikaze slučajeva u malim grupama, u ukupnom trajanju od 200 sati. Pored toga, polaznici imaju obvezu 150 sati samostalnog učenja i 100 sati praktičnog rada s klijentima, kao i obvezu aktivnog uključivanja kroz pripremu predavanja, prikaze slučajeva iz osobne prakse te izradu domaćih zadataka između pojedinih susreta.

U slučaju velikog interesa organizirat će se rad u dvije ili tri grupe.

Praktikum II će započeti u rujnu i održavat će se subotama, i to tempom od jedne radionice mjesečno. Termine prvih radionica objavit ćemo nakon završetka prijava (10.8.2022.)

Broj mjesta u grupi je ograničen. Upisivat ćemo kandidate prema redoslijedu prijava.

Kotizacija za sudjelovanje u Praktikumu II iznosi ukupno 16.000,00 kn što uključuje 20 radionica te jedan izlazak na ispit. Uključivanjem u edukaciju polaznik preuzima obvezu plaćanja ukupne cijene edukacije. U slučaju izostanka polaznik je dužan odgovarajuću ratu platiti, a naknadno radionicu može odraditi u nekoj drugoj grupi, bez dodatnih uplata. Kotizacija za Praktikum II može se uplatiti na žiro-račun Udruženja (IBAN: HR6723600001101583156) odjednom ili u 21 obroku kroz otprilike dvije godine (prije svake radionice po 750,00 kn, a prije ispita 1.000,00 kn). U rubriku „model“ na uplatnici treba upisati 00, a u rubrici „poziv na broj odobrenja“ potrebno je upisati  09-članski broj uplatitelja. U “opis plaćanja” treba upisati Praktikum 2, radionica 1.

Ukoliko će kotizaciju za sudjelovanje u edukaciji za polaznika uplaćivati poslodavac ili sponzor, polaznik obavezno treba u prijavi navesti njegov naziv, adresu i OIB, kako bi se mogao identificirati polaznik za kojega je izvršena uplata i izdati račun.

Svi polaznici edukacije obvezni su biti članovima Udruženja za vrijeme trajanja edukacije. Godišnja članarina za 2022. godinu iznosi 200,00 kn.

Molimo da ne vršite nikakve uplate prije nego dobijete potvrdu o početku Praktikuma 2 putem e-maila.

Prijave za sudjelovanje u edukaciji traju do 10. kolovoza 2022., vrše se popunjavanjem prijavnice na sljedećoj poveznici.

Prijave se produžuju do 22. kolovoza ili do popunjenja grupa.

U nastavku možete pronaći službenu obavijest s pojedinostima o edukaciji, program edukacije kroz sva tri stupnja s aktualnim cijenama te detaljan plan rada na Praktikumu 2.

Obavijest o početku Praktikuma 2 – Zagreb 2022

Program edukacije BKT

Program-KBT-II-2022-1

 

0