Organizacija tečaja

 

Tečaj mindfulnessa uključuje 8 grupnih radionica u trajanju od po dva puna sata koje se održavaju jednom tjedno kroz osam uzastopnih tjedana.

Cijena tečaja za građane iznosi 1.883,62 kn / 250,00 € (fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn). Iznos se može uplatiti u gotovini, odjednom ili u tri obroka. Cijena uključuje sudjelovanje na radionicama, pisane materijale, pristup audio uputama za vježbanje te dodatnim materijalima na našoj internetskoj stranici.

Polaznicima tečaja, kao i svima onima koji su tečaj završili ranije, preporučuje se i sudjelovanje u Danu povlačenja u tišinu (eng. retreat day), tj. radionici tijekom koje se cijeli dan vježba u uvjetima tišine i jednostavnosti. Riječ je o dodatnoj radionici koja se organizira periodično i nije obvezni dio tečaja, ali je iznimno korisna radi produbljivanja mindfulness prakse i održavanja psihičke i fizičke dobrobiti.

Tečaj se organizira redovito, nekoliko puta godišnje. Održava se u prostorijama HUBIKOT-a (Šenoina 25) u Zagrebu, obično u kasnim popodnevnim satima. Obavijesti o upisu novih grupa polaznika mogu se pratiti na našoj internetskoj i Facebook stranici.