Archive for kolovoz, 2022

Objavio:

Povodom 50-e obljetnice EABCT-a izdana je brošura o osnutku i razvoju ovog krovnog europskog udruženja za BKT koja uključuje i pregled glavnih informacija o svim njezinim članicama, individualnim udruženjima za bihevioralne i kogntivne terapije. Brošuru možete pogledati ili preuzeti na računalo na sljedećoj poveznici.

Pročitajte više →
0

Početak prvog stupnja edukacije u Splitu – 2022.

Objavio:

Početak prvog stupnja edukacije u Splitu – 2022.

Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije organizira u Splitu novi početni stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija (Praktikum I). Ova poslijediplomska edukacija namijenjena je diplomiranim psiholozima i liječnicima.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije postoji mogućnost održavanja radionica online putem ZOOM aplikacije o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

Termini prvih šest radionica su:

1. i 2. radionica – 21. i 22.10.2022.
3. i 4. radionica – 25. i 26.11.2022.
5. i 6. radionica – 9. i 10
.12.2022.

Termine 7. i 8. radionice javit ćemo ...

Pročitajte više →
0

Početak drugog stupnja edukacije u Rijeci listopad/2022.

Objavio:

Početak drugog stupnja edukacije u Rijeci listopad/2022.

Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije u Rijeci organizira drugi stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija (Praktikum II). Ova poslijediplomska edukacija namijenjena je psiholozima i liječnicima koji su završili početni stupanj edukacije. Odvija se kroz 20 jednodnevnih radionica kroz predavanja, vježbe i prikaze slučajeva u malim grupama, u ukupnom trajanju od 200 sati. Pored toga, polaznici imaju obvezu 150 sati samostalnog učenja i 100 sati praktičnog rada s klijentima, kao i obvezu aktivnog uključivanja kroz pripremu predavanja, prikaze slučajeva iz osobne prakse ...

Pročitajte više →
0