Lokacija

1. konferencija HUBIKOT-a održat će se u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Putem sljedećeg obrasca možete rezervirati smještaj u hotelu po akcijskim cijenama do 20.07.2015.: Rezervacijski obrazac

Kako doći do Hotela Dubrovnik, prenosimo s internet stranice hotela:

Hotel Dubrovnik nalazi se u samom središtu Zagreba te je lako dostupan iz raznih dijelova grada. Od glavnog željezničkog kolodvora udaljen je 0.5 km, 1 km od glavnog autobusnog kolodvora, 5,5 km od Zagrebačkog velesajma te 18 km od aerodroma Pleso.

Zagreb je kvalitetno povezan javnim prijevozom – tramvajima i autobusima. Cijena karti u jednom smjeru kreće se od 10 do 15 kn dok je cijena dnevne karte 40 kn te postoji i mogućnost kupovine višednevnih karti. Tramvajska stanica na Trgu bana Jelačića nalazi se na samo nekoliko koraka od hotela. Dolazite li u Zagreb…

…avionom

Od zagrebačke zračne luke Pleso do hotela najjednostavnije je doći taksijem kojeg možete dogovoriti i prilikom rezervacije smještaja a cijena iznosi 150 kn što je značajno povoljnije negoli da uzimate taksi parkiran ispred same zračne luke. Također možete doći autobusom Croatia Airlines koji nakon svakog leta goste dovozi do glavnog autobusnog kolodvora (tridesetak minuta vožnje, 30 kn) te zatim tramvajem broj 6 u smjeru Črnomerca do Trga bana Jelačića. Vožnja tramvajem traje desetak minuta. Više informacija pronađite na stranicama zračne luke Pleso.

…autobusom

Dolazak s autobusnog kolodvora Zagreb najjednostavniji je tramvajem broj 6 u smjeru Črnomerca. Vožnja do Trga bana Jelačića traje svega desetak minuta. Raspored odlazaka i dolazaka međunarodnih i domaćih autobusnih linija pogledajte na stranicama samog autobusnog kolodvora.

…vlakom

Od zagrebačkog Glavnog kolodvora do Hotela Dubrovnik možete jednostavno doći tramvajem br. 6 u smjeru Črnomerca ili tramvajem br. 13 u smjeru Žitnjaka. Hotel je od kolodvora udaljen dvije stanice. Web stranice Hrvatskih Željeznica nude više informacija o rasporedu međunarodnih i domaćih željezničkih linija.

…automobilom

Dolazak iz smjera:

  • Rijeke, Splita, Karlovca:
Autocesta A1-3 – Jadranska avenija – pratiti znak Zagreb Centar
  • Mađarske, Varaždina:
 Cesta A3, pratiti znak Zagreb Centar
  • Beograda, Sarajeva, Slavonskog Broda: 
autocesta A4 – Slavonska avenija – pratiti znak Zagreb Centar
  • Graza, Maribora, Krapine:
 Autocesta A1, pratiti Zagreb Zapad i zatim Zagreb Centar

U centru grada nalazi se više javnih garaža, a njihove lokacije pogledajte ovdje.

 

U Zagrebu postoji više registriranih taxi-prijevoznika. Više informacija o cijenama možete pronaći na njihovim internet stranicama:

EKO Taxi (tel: 1414)

Radio Taxi Zagreb (tel: 1777)

Taxi Cammeo (tel: 1212)

Taxi Zagreb 3628 (mob: +385 (0) 91 570 64 55)

Taxi Zagreb (mob: +385 (0) 99 193 36 50)