Novosti

ONLINE RADIONICA ZA RODITELJE: Kako razgovarati i pomoći djetetu i adolescentu kada je anksiozno?

Objavio:

ONLINE RADIONICA ZA RODITELJE: Kako razgovarati i pomoći djetetu i adolescentu kada je anksiozno?

Dragi roditelji, pozivamo Vas na posljednju online radionicu na temu anksioznosti u dječjoj i adolescentskoj dobi u ovoj godini pod nazivom: Kako razgovarati i pomoći djetetu i adolescentu kada je anksiozno?

Radionica je predviđena za roditelje djece starije od 8 godina. Radionica je iskustvena, a roditelji će imati priliku na vlastitim primjerima i primjerima iz prakse naučiti tehnike bihevioralno-kognitivne terapije koje se koriste u radu s djecom i mladima.

Radionica uključuje aktivno sudjelovanje sudionika, a preduvjet za sudjelovanje na radionici je uključena video kamera.

Radionica nije namijenjena polaznicima edukacije iz bihevioralno-kognitivne terapije.

DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA:

7.11.2022. od 18.00 – 19.45 sati

Cijena: 200,00 kn / 26.54 € (Tečaj 1 euro: 7.53450)

Za sudjelovanje na radionici potrebno je uplatiti navedeni iznos prije početka radionice. Sve informacije o načinima uplate roditelji će dobiti nakon što izvrše prijavu.

OBLIK SUDJELOVANJA:

Za praćenje radionice će Vam trebati aplikacija ZOOM, besplatna verzija (basic), koju možete skinuti na računalo ili smartphone, a dodatne upute kako se uključiti dobit ćete prije same radionice.

PRIJAVA:
Na radionicu se možete prijaviti na:

Radionica za roditelje: Kako razgovarati i pomoći djetetu i adolescentu kada je anksiozno? (google.com)

Prijave traju do 4.11.2022.godine.

Za sva pitanja možete se obratiti na email voditeljice programa:

djecaimladi.kbt@gmail.com

Voditeljica:
Radionicu će voditi Iva Matijašić Lončarević, mag. psych., bihevioralno-kognitivna terapeutkinja s akreditacijom European Association for Behavioural and Cognitive Therapies (EABCT). Dosadašnje radno iskustvo stekla je kao stručni suradnik u osnovnoj školi, centru za socijalnu skrb, domovima za odgoj djece i mladeži, obiteljskom centru i poliklinici za fizikalnu rehabilitaciju. Završila je tečaj Mindfulness za građane i Mindfulness education essentials za rad s djecom i mladima.

 

0