Novosti

Početak prvog stupnja edukacije u Zagrebu

Objavio:

Početak prvog stupnja edukacije u Zagrebu

Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije organizira u Zagrebu novi početni stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija (Praktikum I). Ova poslijediplomska edukacija namijenjena je diplomiranim psiholozima i liječnicima.

Edukacija će se realizirati kroz 4 vikenda (petak i subota), a termini prvih dviju radionica su:

3. i 4. veljače 2017.

Termini ostalih radionica bit će objavljeni naknadno. Broj mjesta u grupi je ograničen pa Vas pozivamo da se prijavite što ranije.

Kotizacija za sudjelovanje u Praktikumu I iznosi ukupno 4.480,00 kn te se može uplatiti odjednom ili u četiri obroka (prije svakog vikenda po 1.120,00 kn).

Svi polaznici edukacije obvezni su učlaniti se u Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije i biti njegovi članovi tijekom trajanja edukacije. Godišnja članarina za 2017. godinu iznosi 200,00 kn.

Prijave za sudjelovanje u edukaciji traju do 15. siječnja 2017., a vrše se popunjavanjem on-line prijavnice na sljedećoj poveznici i slanjem skenirane vlastoručno potpisane pristupnice Udruženju (u prilogu) na e-mail adresu: tajnistvo.kbt@gmail.com.

Ako ste već izvršili on-line prijavu, ne trebate je popunjavati ponovno već samo poslati ispunjenu pristupnicu.

Sa svim dodatnim pitanjima možete se obratiti u tajništvo Udruženja.

U nastavku možete pronaći službenu obavijest s pojedinostima o edukaciji, program edukacije kroz sva tri stupnja s aktualnim cijenama te detaljan plan rada na Praktikumu 1.

obavijest-o-pocetku-praktikuma-1-zagreb-2017

program-edukacije-iz-bkt-a

program-praktikuma-1-zagreb-2017

pristupnica-udruzenju

0