Novosti

Psihočajanka: Mitovi i istine o psihoterapiji

Objavio:

Psihočajanka: Mitovi i istine o psihoterapiji

Peta psiho-čajanka pod nazivom „Mitovi i istine o psihoterapiji“ održat će se 17.1.2017. godine od 16.30 do 17.30 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25. Vodit će je Joško Jurman, psiholog i polaznik edukacije iz kognitivno-bihevioralnih terapija koji i sam aktivno radi u savjetovalištu Udruženja.

Ova psiho-čajanka zamišljena je kao druženje na kojoj će sudionici prvo imati priliku čuti nalaze istraživanja o vjerovanjima o psihoterapiji, a zatim će moći i postaviti pitanja koja ih zanimaju o različitim elementima psihoterapijskog procesa, odnosno moći će se aktivno uključiti u raspravu.

Predavanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane građane. Predavanje nije namijenjeno stručnjacima iz područja mentalnog zdravlja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da se obavezno prijavite na sljedećem linku. Broj mjesta je ograničen.

 Za vrijeme psiho-čajanke osvježit ćemo se uz selekciju raznovrsnih čajeva.

Veselimo se druženju,

Vaši domaćini – Joško, Dragana i Branka

Imate li pitanja u vezi predavanja, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0