Novosti

ANKSIOZNOST U DJEČJOJ I ADOLESCENTSKOJ DOBI- besplatno online predavanje za roditelje

Objavio:

ANKSIOZNOST U DJEČJOJ I ADOLESCENTSKOJ DOBI- besplatno online predavanje za roditelje

U posljednje vrijeme bilježimo trend porasta anksioznosti u dječjoj i adolescentskoj dobi. Djeca i mladi sve češće izvještavaju o strahu od ispita, loših ocjena, nelagodi u socijalnim situacijama, brizi za zdravlje i budućnosti općenito. Simptomi anksioznosti mogu varirati od blagih do izuzetno jakih simptoma koji dijete ometaju u svakodnevnom funkcioniranju i obavljanju školskih obaveza.

Ako želite saznati više o anksioznosti u dječjoj i adolescentskoj dobi i načinima kako pomoći djetetu da se lakše nosi sa simptomima anksioznosti pozivamo vas da se prijavite na besplatno predavanje za roditelje pod nazivom Anksioznost u dječjoj i adolescentskoj dobi.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 10.10.2022. u 18.30. Predviđeno trajanje predavanja je 60 minuta. Na predavanje se možete prijaviti klikom na link: Anksioznost u dječjoj i adolescentskoj dobi (google.com)

Za praćenje radionice će Vam trebati aplikacija ZOOM, besplatna verzija (basic), koju možete skinuti na računalo ili smartphone, a dodatne upute kako se uključiti ćete dobiti prije same radionice. Ako nemate kameru, možete sudjelovati i samo zvučnim kanalom

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Predavanje će voditi psihologinja Iva Matijašić Lončarević, bihevioralno-kognitivni terapeut u radu s djecom, mladima i roditeljima u HUBIKOT savjetovalištu.

Više o voditeljici možete pročitati na:

Djelatnici savjetovališta « Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije (cabct.hr)

0