Novosti

Ispit iz bihevioralno-kognitivnih terapija – stari program

Objavio:

Ispit iz bihevioralno-kognitivnih terapija – stari program

Posljednji ispit iz bihevioralno-kognitivnih terapija po starom programu održat će se 29. studenog 2014. godine u Zagrebu. O vremenu i mjestu održavanja ispita kandidati će biti obavješteni naknadno.

Za izlazak na ispit potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 660,00 kuna na IBAN Udruženja broj HR6723600001101583156, model 00, poziv na broj 18-članski broj kandidata. Molimo sve kandidate, ako to do sada nisu učinili, da podmire troškove godišnje članarine u iznosu od 200,00 kuna prije izlaska na ispit.

Zainteresirane kandidate molimo da se prvo jave na e-mail tajnistvo.kbt@gmail.com radi provjere ispunjenosti obaveza za pristupanje ispitu. Molimo Vas da nam u mailu navedete godinu i grad u kojem ste pohađali Praktikum 2. Nakon potvrde o ispunjenosti uvjeta za izlazak na ispit potrebno je uplatiti gore navedene iznose i poslati potvrdu o plaćanju na istu e-mail adresu. Toplo preporučujemo da se tajništvu HUBIKOT-a javite već u rujnu da biste stigli odraditi eventualne izostanke, zadaće i uplate do ispitnog roka.

Rok za prijavu ispita i uplatu troškova održavanja ispita je 10.11.2014.  Rok za odjavu ispita je 23.11.2014. Polaznicima koji otkažu ispit do ovog datuma vraća se 50% uplaćene kotizacije. Polaznicima koji otkažu ispit nakon ovog datuma ili ne izađu na ispit uplaćena kotizacija za ispit se ne vraća.

U prilogu ove obavijesti nalazi se popis literature za polaganje ispita po starom programu. Literatura se može posuditi iz knjižnice HUBIKOT-a.

Želimo Vam uspješnu pripremu za ispit!

Podsjećamo sve polaznike da je ovo zadnji rok za polaganje ispita po starom programu Praktikuma 2.  Polaznici starog programa koji ne polože ispit na ovom roku morat će odraditi radionice iz novog programa i polagati ispit po novom proširenom programu. 

Popis literature – stari program – BKT2

0