Novosti

2. psiho-čajanka u HUBIKOT-u

Objavio:

2. psiho-čajanka u HUBIKOT-u

Zbog većeg broja upita HUBIKOT će ponovno organizirati predavanja održana u okviru ovogodišnjeg Tjedna psihologije.

Druga psiho-čajanka pod nazivom „Samo još jedan griz… Najčešće pogreške koje radimo kada želimo smršavjeti“ održat će se 19.4.2016. godine od 16.30 do 17.30 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25, a vodit će ga Branka Bagarić, psihologinja u edukaciji iz bihevioralno-kognitivnih terapija.

Na predavanju ćete saznati koji su najčešći razlozi zbog kojih odustajemo od dijeta, koje nas misli sabotiraju na putu ka uspješnom gubitku kilograma, kako razmišljaju i što čine vitki ljudi i što o mršavljenju kažu istraživanja.

O svemu što Vas bude zanimalo razgovarat ćemo u opuštenoj atmosferi uz čaj od đumbira.

Predavanje je besplatno i namijenjeno osobama koje se muče s ovim problemima, kao i njihovim obiteljima i prijateljima. Predavanje nije namijenjeno stručnjacima iz područja mentalnog zdravlja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da se obavezno prijavite na sljedećem linku. Broj mjesta je ograničen.

Veselimo se druženju,

Vaši domaćini –  Branka, Dragana i Joško

Imate li pitanja u vezi predavanja, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0