Novosti

4. psiho-čajanka u HUBIKOT-u: „Mindful eating – jesti s punom svjesnošću“

Objavio:

Četvrta psiho-čajanka pod nazivom „Mindful eating – jesti s punom svjesnošću“ održat će se 14.6.2016. godine od 16.30 do 17.30 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25, a vodit će je Dragana Markanović, psihologinja i kognitivno-bihevioralna terapeutkinja i Branka Bagarić, psihologinja i polaznica završnog stupnja edukacije iz kognitivno-bihevioralnih terapija. Obje voditeljice završile su tečaj mindfulnessa i primjenjuju ga u svakodnevnom životu.

Ova psiho-čajanka zamišljena je kao iskustvena radionica na kojoj će polaznici imati priliku saznati što znači „mindful eating“ ili jesti s punom svjesnošću, testirati u kojoj mjeri jedu na takav način, kao i isprobati to kroz iskustvene vježbe Kušač hrane, Omiljeno jelo i Okus osjećaja.

Predavanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane građane. Predavanje nije namijenjeno stručnjacima iz područja mentalnog zdravlja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da se obavezno prijavite na sljedećem linku. Broj mjesta je ograničen.

 Za vrijeme psiho-čajanke osvježit ćemo se uz ledeni čaj.

Veselimo se druženju,

Vaši domaćini – Dragana, Branka i Joško

Imate li pitanja u vezi predavanja, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0