Novosti

6. psiho-čajanka u HUBIKOT-u: Proslavite s nama Dan mindfulnessa!

Objavio:

6. psiho-čajanka u HUBIKOT-u: Proslavite s nama Dan mindfulnessa!

Svake godine 12. rujna diljem svijeta se obilježava Dan mindfulnessa. Proslavi se ove godine pridružuje i naše Udruženje koje Vas poziva da kroz iskustvenu radionicu u okviru 6. psiho-čajanke otkrijete što je mindfulness i saznate koje su njegove dobrobiti.

Radionica će se održati 12.9.2017. godine od 16.00 do 17.00 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25. Dr.sc. Dragana Markanović i Branka Bagarić, mag. psihologije, bihevioralno-kognitivne psihoterapeutkinje i voditeljice HUBIKOT-ovog tečaja mindfulnessa, polaznicima će kroz nekoliko vježbi usredotočene svjesnosti – među kojima će biti i vježba ispijanja čaja – pokušati približiti što znači biti potpuno prisutan u sadašnjem trenutku.

Radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresirane građane. Želite li nam se pridružiti, molimo da se obavezno prijavite na ovom linku. Broj mjesta je ograničen.

Veselimo se Vašem dolasku!

Imate li pitanja u vezi radionice, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0