Novosti

7. psiho-čajanka u HUBIKOT-u: Teškoće u učenju i polaganju ispita

Objavio:

7. psiho-čajanka u HUBIKOT-u: Teškoće u učenju i polaganju ispita

Sedma psiho-čajanka pod nazivom “Teškoće u učenju i polaganju ispita” održat će se 31.10.2017. godine od 16:30 do 17:30 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25. Vodit će je Joško Jurman, psiholog i supervizant iz kognitivno-bihevioralnih terapija koji i sam aktivno radi u savjetovalištu Udruženja.

Ova psiho-čajanka zamišljena je kao predavanje na kojoj će sudionici prvo imati priliku naučiti nešto više o čimbenicima koji otežavaju učenje i polaganje ispita te kako ih možemo savladati, a zatim će moći i postaviti pitanja koja ih zanimaju, uključujući i ona o mogućnosti dolaska u naše Savjetovalište za probleme u učenju.

Predavanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane građane, a prvenstveno je namijenjeno studentima i roditeljima učenika. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da se obavezno prijavite na sljedećem linku. Broj mjesta je ograničen.

Vesellimo se Vašem dolasku!

Imate li pitanja u vezi predavanja, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0