Novosti

8. psiho-čajanka u HUBIKOT-u: Kako odabrati kvalitetnu knjigu za samopomoć

Objavio:

8. psiho-čajanka u HUBIKOT-u: Kako odabrati kvalitetnu knjigu za samopomoć

Osma psiho-čajanka pod nazivom “Kako odabrati kvalitetnu knjigu za samopomoć” održat će se 28.11.2017. godine od 16:30 do 17:30 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25. Vodit će je Dunja Božić, psihologinja vježbenica u Udruženju, uz Iru Brezak, studenticu psihologije i praktikanticu u Udruženju.

Ova psiho-čajanka zamišljena je prvo kao kratko predavanje na kojem će sudionici imati priliku naučiti kako kritički procijeniti knjige o samopomoći, odabrati one koje stvarno mogu biti korisne, čuti nešto o korištenju biblioterapije u bihevioralno-kognitivnoj terapiji, te zatim imati priliku sudjelovati u raspravi, podijeliti vlastita iskustva ili postaviti pitanja koja ih zanimaju.

Predavanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane građane. Želite li nam se pridružiti, molimo da se obavezno prijavite na ovom linku. Broj mjesta je ograničen.

Veselimo se Vašem dolasku!

Imate li pitanja u vezi predavanja, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0