Novosti

Mini mindfulness retreat – online radionica

Objavio:

Mini mindfulness retreat – online radionica

Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije (HUBIKOT) organizira mini mindfulness radionicu povlačenja u tišinu (eng. retreat day). Riječ je o iskustvenoj radionici koja se sastoji od različitih mindfulness vježbi koje se prakticiraju u tišini. To je prilika da nekoliko sati posvetimo sebi, osvježimo i produbimo svoju mindfulness praksu i odmaknemo se od uobičajenih svakodnevnih stresova kojih je trenutno zaista mnogo. Kako bi nam mindfulness vještine pomogle u lakšem i mudrijem suočavanju s neizvjesnošću, izolacijom i stresom te povećanju prisutnosti u lijepim trenutcima svog dana, nužno je da ih redovito vježbamo. Mnogi polaznici navode da im vođeno vježbanje te vježbanje u grupi pomaže da u tome ustraju.

 

Kome je radionica namijenjena?

Radionica se preporučuje osobama koje su ranije završile tečaj mindfulnessa te žele produbiti i osvježiti svoju mindfulness praksu, kao i osobama koje aktualno pohađaju 8-tjedni tečaj mindfulnessa i došle su najmanje do 6. susreta. Radionica nije namijenjena osobama koje nemaju prethodno iskustvo u prakticiranju mindfulnessa.

 

Praktične informacije

Radionica će se održati 29.5.2020. (petak) od 9 do 12 sati.

S obzirom na aktualnu situaciju uzrokovanu epidemijom COVID-19, radionica će se održati online, putem Zoom aplikacije. Za sudjelovanje na radionici potrebno je instalirati besplatnu verziju Zoom aplikacije. Sve upute za instalaciju aplikacije te njezine osnovne funkcionalnosti možete pronaći ovdje.

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 150,00 kn  i može se uplatiti na žiro račun Udruženja. Molimo da kotizaciju ne uplaćujete dok ne dobijete potvrdu da ste primljeni na radionicu.

 

Prijava

Za prijavu na radionicu molimo da popunite kratak online obrazac. Budući da je broj mjesta ograničen, pozivamo Vas da svoju prijavu izvršite što prije.

 

Voditeljice

Radionicu će voditi psihologinje i BKT terapeutkinje Dragana Markanović i Branka Bagarić. Voditeljice imaju višegodišnje iskustvo u vlastitoj mindfulness praksi, vodile su tečaj mindfulnessa prema principima MBCT-a (eng. Mindfulness-Based Cognitive Therapy) s preko 20 grupa polaznika, edukatorice su budućih MBCT trenera te provode istraživanja iz područja mindfulnessa. Više o voditeljicama pročitajte ovdje.

Više o mindfulnessu i našem tečaju možete pronaći ovdje.

0