Novosti

Početak prvog stupnja edukacije u Osijeku

Objavio:

Početak prvog stupnja edukacije u Osijeku

Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije organizira u Osijeku novi početni stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija (Praktikum I). Ova poslijediplomska edukacija namijenjena je diplomiranim psiholozima i liječnicima.

Prve dvije radionice će se održati 14. i 15. studenog 2015. Preostale radionice održavat će se u razmacima od mjesec dana s tim da će točni termini biti dogovoreni na prvoj radionici. Moguće je u dogovoru s polaznicima umjesto dvije radionice mjesečno (subota i nedjelja) organzirati samo jednu radionicu mjesečno.

Broj mjesta u grupi je ograničen.

Kotizacija za sudjelovanje u Praktikumu I iznosi ukupno 4.480,00 kn te se može uplatiti odjednom ili u četiri obroka od po 1.120,00 kn (odnosno u obrocima od 560,00 kn ako se dogovori održavanje jedne radionice mjesečno).

Svi polaznici edukacije obvezni su učlaniti se u Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije i biti njegovi članovi tijekom trajanja edukacije. Godišnja članarina za 2015. godinu iznosi 200,00 kn.

Za sudjelovanje u edukaciji možete se prijaviti tako da ispunjenu prijavnicu i pristupnicu Udruženju (u prilogu) pošaljete najkasnije 1. studenog 2015. godine na e-mail adresu: tajnistvo.kbt@gmail.com. Sa svim dodatnim pitanjima možete se obratiti u tajništvo Udruženja.

U nastavku možete pronaći službenu obavijest s pojedinostima o edukaciji, program edukacije kroz sva tri stupnja s aktualnim cijenama te detaljan plan rada na Praktikumu 1.

Obavijest o početku Praktikuma 1 – Osijek 2015.

Program Praktikuma 1 – Osijek 2015.

Program edukacije iz BKT-a

Prijavnica za Praktikum 1 – Osijek 2015.

Pristupnica Udruženju

0