Novosti

Početak prvog stupnja edukacije u Zagrebu

Objavio:

Početak prvog stupnja edukacije u Zagrebu

Hrvatsko udruženje za bihevioralno kognitivne terapije organizira u Zagrebu novi početni stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija (Praktikum I). Ova poslijediplomska edukacija namijenjena je psiholozima i liječnicima. Odvija se kroz predavanja, radionice i prikaze slučajeva, u ukupnom trajanju od 80 sati.

Voditeljice edukacije su mr.sc. Nada Anić, dr.sc. Ivanka Živčić-Bećirević, dr.sc. Nataša Jokić-Begić, dr.sc. Alessandra Pokrajac-Bulian, Dragica Barbarić, prof.psih. i Dragana Markanović, prof.psih.

Hrvatska psihološka komora i Hrvatska liječnička komora vrednuju ovu edukaciju kao oblik trajnog usavršavanja psihologa i liječnika.

Početni stupanj edukacije realizirat će se kroz 4 vikenda (petak i subota). Termini radionica su sljedeći:

4. i 5. travnja 2014.

9. i 10. svibnja 2014.

6. i 7. lipnja 2014.

4. i 5. srpnja 2014.

Broj mjesta u grupi je ograničen.

Kotizacija za sudjelovanje u Praktikumu I iznosi ukupno 4.480,00 kn. Uključivanjem u edukaciju polaznik preuzima obvezu plaćanja svih 8 radionica. U slučaju izostanka polaznik je dužan istu radionicu platiti, a naknadno je može odraditi u nekoj drugoj grupi, bez dodatnih uplata. Kotizacija za Praktikum I može se uplatiti odjednom ili u četiri obroka (prije svakog vikenda po 1.120,00 kn). O pojedinostima vezanima za način uplate polaznici će biti obaviješteni nakon završetka prijava.

Svi polaznici edukacije obvezni su učlaniti se u Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije i biti njegovi članovi tijekom trajanja edukacije. Učlanjenje se obavlja slanjem pristupnice nakon što kandidat primi obavijest da je primljen u grupu. Članu se tada dodjeljuje članski broj. Godišnja članarina za 2014. godinu iznosi 200,00 kn.

Ukoliko će kotizaciju za sudjelovanje u edukaciji za polaznika uplaćivati poslodavac ili sponzor, polaznik obavezno treba do početka edukacije u tajništvo Udruženja javiti njegov naziv, adresu i OIB, kako bi se mogao identificirati polaznik za kojega je izvršena uplata i izdati račun.

Za sudjelovanje u edukaciji možete se prijaviti tako da ispunjenu prijavnicu (u prilogu) pošaljete najkasnije 23. ožujka 2014. godine na e-mail adresu: tajnistvo.kbt@gmail.com. Sa svim dodatnim pitanjima možete se obratiti u tajništvo Udruženja.

U prilogu Vam dostavljamo program edukacije kroz sva tri stupnja s aktualnim cijenama te detaljan plan rada na Praktikumu 1.

Obavijest-Zagreb 2014.

PROGRAM BKT I Zagreb 2014.

Program edukacije BKT

Prijavnica BKT I Zagreb-2014.

0