Novosti

Psiho-čajanka u HUBIKOT-u

Objavio:

Psiho-čajanka u HUBIKOT-u

Zbog većeg broja upita HUBIKOT će ponovno organizirati predavanja održana u okviru ovogodišnjeg Tjedna psihologije.

Prvo na redu će biti predavanje „Što će drugi misliti o meni? – Sva lica straha od sramoćenja“. Održat će se 15.3.2016. godine od 16.30 do 17.30 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25, a vodit će ga Dragana Markanović, psihologinja i kognitivno-bihevioralna psihoterapeutkinja.

Na predavanju ćete saznati trebamo li brinuti o tuđem mišljenju i zašto neki od nas osjećaju veliki strah kada trebaju nešto izvesti ili govoriti pred drugima, upoznati novu osobu ili samo neobavezno čavrljati. Doznat ćete zašto je teško riješiti se tog straha čak i kada znamo da je pretjeran, što se događa ako počne upravljati našim postupcima te ima li mu lijeka.

Popunjavanjem upitnika moći ćete provjeriti i koliko je snažan Vaš strah od različitih socijalnih situacija.

O svemu što Vas bude zanimalo razgovarat ćemo u opuštenoj atmosferi uz čaj od kamilice.

Predavanje je besplatno i namijenjeno osobama koje se muče s ovim problemima, kao i njihovim obiteljima i prijateljima. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da se obavezno prijavite na sljedećem linku.

Veselimo se druženju,

Vaši domaćini –  Dragana, Branka i Joško

 

Imate li pitanja u vezi predavanja, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0