Novosti

Psihočajanka: Što je OKP i zašto živi u mom mozgu?

Objavio:

Psihočajanka: Što je OKP i zašto živi u mom mozgu?

11. psiho-čajanka pod nazivom „Što je OKP i zašto živi u mom mozgu?“ održat će se u utorak 27.11.2018. godine od 17.00 do 18.00 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25. Vodit će je Joško Jurman, psiholog i polaznik edukacije iz kognitivno-bihevioralnih terapija koji i sam aktivno radi u savjetovalištu Udruženja.

Ova psiho-čajanka zamišljena je kao predavanje na kojoj će sudionici prvo imati priliku naučiti više o uzroku i različitim oblicima opsesivno-kompulzivnog poremećaja (OKP), dobiti informacije o bitnim istraživanjima tog poremećaja te saznati što se može učiniti po pitanju tretmana OKP-a unutar okvira kognitivno-bihevioralnih terapija. Na kraju će sudionici moći i postaviti pitanja koja ih zanimaju o OKP-u, odnosno moći će se aktivno uključiti u raspravu.

Predavanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane građane. Predavanje nije namijenjeno stručnjacima iz područja mentalnog zdravlja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da se obavezno prijavite na sljedećem linku. Broj mjesta je ograničen.

Veselimo se Vašem dolasku!

Imate li pitanja u vezi predavanja, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0