Novosti

Psihočajanka: Vještine dobre komunikacije – koliko smo asertivni?

Objavio:

Psihočajanka: Vještine dobre komunikacije – koliko smo asertivni?

Deveta psiho-čajanka pod nazivom „Vještine dobre komunikacije – koliko smo asertivni?“ održat će se 30.1.2018. godine od 16.30 do 17.30 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25. Vodit će je Joško Jurman, psiholog i polaznik edukacije iz kognitivno-bihevioralnih terapija koji i sam aktivno radi u savjetovalištu Udruženja.

Ova psiho-čajanka zamišljena je kao predavanje na kojoj će sudionici prvo imati priliku naučiti više o osnovnim principima i treningu asertivnosti, a zatim će moći i postaviti pitanja koja ih zanimaju o različitim elementima asertivne komunikacije, odnosno moći će se aktivno uključiti u raspravu, kroz primjere i vlastita iskustva.

Predavanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane građane. Predavanje nije namijenjeno stručnjacima iz područja mentalnog zdravlja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da se obavezno prijavite na sljedećem linku. Broj mjesta je ograničen.

 Za vrijeme psiho-čajanke osvježit ćemo se uz selekciju raznovrsnih čajeva.

Veselimo se druženju,

Vaši domaćini – Joško, Dragana, Branka i Dunja

Imate li pitanja u vezi predavanja, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0