Novosti

Zimski rok iz bihevioralno-kognitivnih terapija u Osijeku

Objavio:

Zimski rok iz bihevioralno-kognitivnih terapija u Osijeku

Sljedeći ispitni rok iz “Praktikuma iz bihevioralno-kognitivnih terapija 2” u Osijeku planiran je za 24.10.2015. Točno vrijeme i mjesto održavanja ispita prijavljenim kandidatima bit će javljeno naknadno.

Prijave za ispit bit će otvorene od 1.9. do 30.9. Rok za odjavu ispita je 11.10.2015. Polaznicima koji otkažu ispit do ovog datuma vraća se 50% uplaćene kotizacije. Polaznicima koji otkažu ispit nakon ovog datuma ili ne izađu na ispit, uplaćena kotizacija za ispit se ne vraća.

Prijave za ispit obavljaju se isključivo putem e-maila koji treba poslati na tajnistvo.kbt@gmail.com. U prijavi treba obavezno navesti ime, prezime i titulu onako kako želite da bude navedno na potvrdi o završenom drugom stupnju edukacije.

Kotizacija za izlazak na ispit iznosi 660,00 kn i uplaćuje se na IBAN Udruženja broj HR6723600001101583156, model 00, poziv na broj 22-članski broj kandidata. Napominjemo da će se ispitni rok u Osijeku održati isključivo ako se prijavi dovoljan broj kandidata. Zato Vas molimo da uplate kotizacije ne izvršavate do potvrde da će ispit održati koju ćete na vrijeme primiti od Tajništva.

Pravo izlaska na ispit imaju polaznici koji su odslušali najmanje 18 od 20 radionica Praktikuma 2, predali sve zadaće, odradili obavezu izlaganja te podmirili sve troškove prema Udruženju.

Rok za predaju praktičnog dijela ispita je šest mjeseci od datuma održavanja ispita (24.4.2016.), a može se predati već na pismenom ispitu. Više o praktičnom dijelu ispita možete pronaći ovdje.

Želimo Vam uspješnu pripremu za ispit!

0