Novosti

Mindfulness Plus grupa – besplatna radionica povodom Dana mindfulnessa

Objavio:

Mindfulness Plus grupa – besplatna radionica povodom Dana mindfulnessa

Mindfulness Plus je grupni program namijenjen bivšim polaznicima HUBIKOT-ovog osmotjednog tečaja mindfulnessa kao pomoć u samostalnom vježbanju mindfulnessa (više informacija o programu i organizaciji grupnih susreta možete saznati ovdje). U okviru proslave ovogodišnjeg Dana mindfulnessa, bivše polaznike tečaja pozivamo na demonstracijsku radionicu na kojoj će imati priliku saznati kako će izgledati zajedničko vježbanje.

Radionica će se održati 12.9.2017. godine od 17.30 do 18.30 sati u prostoru Udruženja u Šenoinoj 25. Susret će se sastojati od vođenih formalnih vježbi mindfulnessa i tihe meditacije, a vodit će ga dr.sc. Dragana Markanović, bihevioralno-kognitivna terapeutkinja i voditeljica HUBIKOT-ovog tečaja mindfulnessa.

Radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresirane polaznike koji su u prethodnom razdoblju završili HUBIKOT-ov temeljni tečaj mindfulnessa. Broj mjesta u grupi je ograničen, zbog čega Vas molimo da na ovom linku obavezno prijavite svoj interes za dolazak na radionicu.

Veselimo se ponovnom susretu!

Imate li pitanja u vezi radionice, slobodno nazovite tajništvo HUBIKOT-a radnim danom od 9 do 11 sati na broj telefona 01 4827 795 ili nas kontaktirajte e-mailom na adresu tajnistvo.kbt@gmail.com.

0